HOME > 行政情報 > 各課の仕事 > 保健福祉課 > 子育て応援ガイドブックについて
子育て応援ガイドブックについて

鏡野町では、子育て世帯を対象に妊娠・出産に関することから、保育園、小・中学校、児童クラブなど子育てに関する情報を取りまとめた「子育て応援ガイドブック」を作成しております。

この「子育て応援ガイドブック」について、この度中国語版のガイドブックを作成しましたので、ご活用ください。(英語版は、準備中です。)

在鏡野町,制作汇总了关于怀孕,分娩的事情,以儿童保育家庭为对象,关于保育园,小学和中学,儿童俱乐部等儿童保育的信息的”育儿支援指南”。

因为这次关于这本”儿童保育帮助指南”制作汉语版的指南了所以请活用。

We have guide book named” child care-supporting guidebook”.
 It’s written as your information about the pregnancy,the childbirth,the child care related to the public service such as the elementary and junior highschool,and the child club.

If you like,please take or download  this book below translated into Chinese.
 We are preparing English one.

子育て応援ガイドブック(平成28年7月版)

日本語版
日语
Japanese